Fırında Levrek - Fırında Levrek Tarifi
Malzemeler :
4 adet levrek
3 diş sarımak
3 yemek kaşığı zeytinyağı
4-5 adet patates
Kaşar peyniri
Tarif :
Balıklar dövülmüş sarımsak,tuz ve zeytinyağı ile mümkünse buzdolabında 1 gece evvelden yada 3 saat buzdolabında marine edilir.
Fırın 250 derece ısıtılır.Tepsiye yağlı kağıt veya alümiyum folyo serilir.Patatesler halka kesilir ve tepsiye dizilir.(Balıklara yetecek kadar yani balıklar dizildiğinde altı boş kalmamalı)
Balıklar patateslerin üzerine dizilir.(Garnitür veya baska sebze konulmuyor ki buğulama gibi olmasın.Patatesler balıklardan süzülen suyu ve buharı emiyor)
İsteğe bağlı servise yakın balıkların üstüne rendelenmiş kaşar peyniri serpilir.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet - Diyet Yemekleri - Besinler Vejetaryen Mutfağı Yemek Tarifleri | Ücretsiz, Kolay, Pratik, Lezzetli Yemek Tarifi.Salatalar, tatlılar, balıklar, çorbalar, pilavlar, zeytinyağlılar ve pasta tarifleri. *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Translate
İzleyiciler
Bu Blogda Ara
26 Mart 2011 Cumartesi
Fırında Levrek - Fırında Levrek Tarifi
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
balık,
beslenme,
börekler,
çorbalar,
diyet,
et yemekleri,
fırında levrek,
gıda,
hamur,
mutfak,
sebzeler,
soslar,
tarifi,
tatlılar,
turşu,
ucuz,
yapılışı,
yemek tarifleri,
zeytinyağlılar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı