Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

Bu Blogda Ara

16 Mart 2011 Çarşamba

Tavuk Göğsü - Tavuk Göğsü tarifi

Tavuk Göğsü - Tavuk Göğsü tarifi



Malzemeler :
1 litre süt
150 gr. margarin
1 su bardağı un
1 çorba kaşığı nişasta
1,5 su bardağı şeker
1 paket şekerli vanilin




Tarif :
Orta boy tencerede yağı eritin. Un ve nişastayı yağa ekleyip biraz kavurun. Sonra kalan malzemeleri de ekleyip yoğun bir kıvama gelinceye kadar karıştırarak pişirin.Ateşten alıp mikser ile birkaç dakika karıştırın.(8-10 dakika)
Geniş bir borcam’a yayıp, buzdolabında soğutun.Servis yapacağınız zaman tarçın ile süsleyin.
Rahat dilimlemek için; borcamı tatlıyı koymadan önce ıslatın ve ıslattığınız büyük bir bıçakla kesin.