için Malzemeler :
- 4 dilim taze kaşarpeyniriı
- 5 yumurtaı
- 1 kahve fincanı light sütı
- 1 çorba kaşığı mısır unuı
- 1 tatlı kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniriı
- 2 soğanı
- 2 tatlı kaşığı sıvıyağı
- 4-5 dal maydanozı
- Tuz karabiberı
- Süsleme için:
- 4-6 taze soğan sapıı
- Birkaç nane dal
- Kaşarpeynirli Krep Dürüm
Kaşarpeynirleri 2 cm'lik dilimler halinde kesin. Maydanozu kıyın. Soğanları soyup ince doğrayın. 1 kaşık sıvıyağı tavada kızdırıp soğanı pembeleştirin ve soğumaya bırakın.
Yumurta süt mısır unu rendelenmiş kaşarpeynir maydanoz tuz ve karabiberi bir kaba alıp çırpın. Soğanı ilave edip karıştırın.
Teflon tavayı yağlayıp hazırladığınız karışımdan 1 kepçe kadar ilave edin. İki taraflı pişirin. Malzeme bitinceye kadar işlemi tekrar ederek krepleri hazırlayın. Her bir krebin içine 3 dilim kaşarpeyniri yerleştirip sarın ve taze soğan sapıyla bağlayın. Nane yapraklarıyla süsleyip soğuk olarak servis yapın
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı