Abant Kebaplı Makarna Tarifi
MALZEMELER
1 paket Yüksük Makarna,
300 gr yağsız tek parça kuzu eti,
200 gr süzme yoğurt,
100 gr tereyağı,
1/2 çay kaşığı toz kırmızı biber,
1/2 çay kaşığı karabiber
YAPILIŞI
Makarnaları istediğiniz dirilikte haşlayın süzdükten sonra dibine bir iki damla zeytin yağı damlattığınız büyük servis tabağına alın.
Kuzu etini ince uzun şeritler halinde doğrayıp tavada tereyağı ve karabiberle kavurun. Akabinde kavrulan etleri tabaktaki makarnanın üzerine dizin.
Etlerin üzerine süzme yoğurt, yoğurdun üzerine de tereyağında kızarmış toz kırmızıbiberi dökün. Domates ve yeşilbiberle süsleyerek servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet - Diyet Yemekleri - Besinler Vejetaryen Mutfağı Yemek Tarifleri | Ücretsiz, Kolay, Pratik, Lezzetli Yemek Tarifi.Salatalar, tatlılar, balıklar, çorbalar, pilavlar, zeytinyağlılar ve pasta tarifleri. *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Translate
İzleyiciler
Bu Blogda Ara
16 Mart 2011 Çarşamba
Abant Kebaplı Makarna Tarifi, Yapılışı, Malzemeleri
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
abant,
kebaplı,
makarna tarifi,
malzemeleri,
yapılışı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı