Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

Bu Blogda Ara

16 Mart 2011 Çarşamba

Kurabiye Tatlısı

Malzemesi:

2 poşet damla çikolatalı kurabiye

1 kutu krema

1 poşet krema sertleştirici

4-5 çorba kasığı pudra şekeri

1 çay bardağı süt

1. Kremayı derin bir kaba alıp mikser ile yüksek ayarda çırpın. Üzerine krema sertleştirici ve pudra şekerini ilave edip krema katılasana kadar çırpamaya devam edin.



2. Kurabiyelerin hepsini 1'er tatlı kasığı sütle ıslatın. Üzerlerine yine 1'er tatlı kasığı kremadan koyun. İkinci bir kurabiye ile kapak gibi kapatın. Bu işlemi kurabiyeler bitene kadar tekrarlayın. Tatlıyı buzdolabında 1-2 saat bekletin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı