Cheesecake - Cheesecake Tatlı Tarfifi
Malzemeler :
Tabanı İçin
1,5 Paket eti burçak
5 çorba kaşığı yumuşamış margarin ( becel )
Üst Kısmı İçin
500 gr süzme yoğurt
4 yumurta ( sarısı ve beyazı ayrılacak )
1 paket vanilyalı puding ( toz olarak )
2 çorba kaşığı toz şeker
1 limon rendesi
Tarif
Bisküvileri rondoda iyice un haline gelene kadar çekin, bir kaba boşaltıp 5 çorba kaşığı yumuşamış margarini ilave ederek iyice karıştırıp kelepçeli kaba kaşığın sırtıyla iyice bastırarak eşit şekilde yayın, buzdolabına kaldırın.
4 yumurta akını şekerle birlikde iyice kar haline gelene kadar çırpın
4 yumurtanın sarısını da çırpıp, bir kenara koyun.
Süzme yoğurdu mikserin en düşük devriyle şöyle bir homojen hale gelene kadar karıştırın
Geniş bir kabın içersine yoğurdu + limon kabuğu rendesi + vanilyalı pudingi ( toz olarak ) + yumurta sarısını + şekerli yumurta beyazını , mikserin en düşük devriyle çok kısa sürede iyice karıştırın, çok karıştırırsanız pişme esnasında çatlama yapabilir.
Karışımı bisküvili tabanın üzerine yayın
Önceden 160 derecede ısıtılmış fırına koyun , kek kabının yanına ayriyeten ısıya dayanıklı küçük bir kabın içersinde su koyun ki pişerken çatlamasın.
Cheesecake’i 50 dk pişirin, sürenin bitiminde fırının kapağını açmadan içerde 3 -4 saat bekletin ki o hala pişmeye devam edecektir.
Kekinizi buzdolabına kaldırıp 12 saat sonra servis yaparsanız tadına doyamıyacaksınız…
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet - Diyet Yemekleri - Besinler Vejetaryen Mutfağı Yemek Tarifleri | Ücretsiz, Kolay, Pratik, Lezzetli Yemek Tarifi.Salatalar, tatlılar, balıklar, çorbalar, pilavlar, zeytinyağlılar ve pasta tarifleri. *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Translate
İzleyiciler
Bu Blogda Ara
16 Mart 2011 Çarşamba
Cheesecake - Cheesecake Tatlı Tarfifi
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
Cheesecake,
Cheesecake Tatlı,
Tarfifi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı