Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

Bu Blogda Ara

26 Mart 2011 Cumartesi

Balıklar ne zaman en lezzetlidir

Balıkların Daha Lezzetli Olduğu Dönemler





Levrek Ekim-Haziran arası
Mercan Kasım-Mayıs arası
Barbunya Ekim-Mart arası
Lüfer Ekim-Mart arası
İstavrit Ekim-Şubat arası
Kaya Nisan-Haziran arası
Uskumru Kasım-Mart arası
Palamut Ağustos-Ekim sonu
Torik Aralık-Ocak


Gümüş Bütün sene
Sardalya Temmuz-Eylül arası
Hamsi Aralık-Şubat arası
Kılıç Eylül-Kasım arası
Pisi Şubat-Nisan arası
Kalkan Nisan-Haziran arası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı