Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

Bu Blogda Ara

18 Mart 2011 Cuma

Labne Peynirli Pasta - Labne Peynirli Pasta Tarifi

Labne Peynirli Pasta - Labne Peynirli Pasta Tarifi


Malzemeler :
1 adet 2 katlı hazır kek (pandispanya)
2 paket labne peynir (oda sıcaklığında)
Yarım su bardağı süzme yoğurt
Yarım su bardağı pudra şekeri
3 tatlı kaşığı kahve
(soğuk suda eritilmiş ve dilerseniz biraz şeker eklenmiş)
250-300 gr çilek
Hindistan cevizi veya rendelenmiş çikolata




Tarif :
Labne peyniri ve bir miktar pudra şekerini mutfak robotundan geçirin. (şekeri damak zevkinize göre ayarlayacağınız için azar azar ekleyin.) Pürüzsüz bir karışım elde edince süzme yoğurdu ekleyip robotu tekrar çalıştırın.
Pandispanyanın alt katını kahve ile ıslatın. Kremanın yarısını yayın. Üzerine ince ince dilimlenmiş çilekleri dizin. İkinci katın iç kısmını kahveyle ıslatıp çileklerin üzerine kapatın.
Kalan krema ile pastanın üzerini ve kenarlarını kaplayın. Çilek dilimlerini pastanın kenarlarına yapıştırın. Üzerine hindistan cevizi serpin. Bir gece buzdolabında bekletip servis yapın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı