Domatesli Makarna Hazırlanışı, Tarifi, Yapılışı, Malzemeleri
Malzemeler:
1 paket yüksük makarna (küçük ve ortası delik olanlardan)(kalem makarna da olabilir)
4 ortaboy domates
1 kaşık domates salçası
3 diş sarımsak
çeyrek bağ maydanoz
5-6 yaprak taze nane
1 tatlı kaşığı pul biber
4 kaşık tereyağ - 5 kaşık sıvıyağ
Yapılışı:
Makarna üzerinde ki tarife göre aldente olarak pişirilir. Süzülür. Rondo da domates (kabukları soyulmadan) sarımsak, maydanoz iyice kıyılır. Tencerede yağ eritilir. Domates ve salça katılarak iyice suyunu çekene kadar kavrulur. Tuz, ve pul biber eklenir. En son makarna sosun içine dökülür ve iyice karıştırılır. Altı kapatılır. Taze nane ince kıyılarak makarnaya ileve edilir. Karıştırılır ve 5 - 10 dak dinlendirilir. Servis yapılır.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet - Diyet Yemekleri - Besinler Vejetaryen Mutfağı Yemek Tarifleri | Ücretsiz, Kolay, Pratik, Lezzetli Yemek Tarifi.Salatalar, tatlılar, balıklar, çorbalar, pilavlar, zeytinyağlılar ve pasta tarifleri. *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Translate
İzleyiciler
Bu Blogda Ara
16 Mart 2011 Çarşamba
Domatesli Makarna Hazırlanışı, Tarifi, Yapılışı, Malzemeleri
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
domatesli,
hazırlanışı,
makarna,
malzemeleri,
tarifi,
yapılışı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı