Asma Kesesinde Sarma - Oktay Usta
Malzemeler :
Asma Yaprağı
4 Soğan
300 Gr. Kıyma
1 Su B. Pirinç
Dere Otu
Maydanoz
Taze Nane
1 Çorba K. Domates Salçası
3 Çorba K. Domates Sos
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Su
* Sosu İçin:
1 Tatlı . Söke Un
1 Çorba K. Domates Salçası
Sıvıyağ
Su
Tuz
Hazırlanışı
Soğanları doğrayın. Karıştırma kabına koyun. Üzerine pirinci, tuzunu ve karabiberi ilave edip karıştırın.
Maydanozu, dereotunu ve naneyi doğrayın. Yeşillikleri ve kıymayı da koyun ve karıştırın. Son olarak da salçayı, sosu ve yağını ilave edip yoğurun.Asma yaprağının içine harcı koyun.
Önce alt kısmı sonra üst kısmı kapatın. Kenarlarını üçgen şeklinde kapatın. Kese şekli verin. Yaprakların saplarını koparmayın. hazırladığınız sarmaları tencereye dizin.
Sos malzemelerini ayrı bir tencerede karıştırın. Sarma tenceresine ilave edin. Üzerine kapak kapatarak pişmeye bırakın.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet - Diyet Yemekleri - Besinler Vejetaryen Mutfağı Yemek Tarifleri | Ücretsiz, Kolay, Pratik, Lezzetli Yemek Tarifi.Salatalar, tatlılar, balıklar, çorbalar, pilavlar, zeytinyağlılar ve pasta tarifleri. *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Translate
İzleyiciler
Bu Blogda Ara
15 Mart 2011 Salı
Asma Kesesinde Sarma - Oktay Usta
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
mutfak,
oktay usta,
oktay usta tarifleri,
sebzeler,
soslar,
tatlılar,
turşu,
ucu,
yemek tarifleri,
zeytinyağlılar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı