Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

Bu Blogda Ara

17 Ağustos 2011 Çarşamba

Kremalı Mantarlı Makarna

 

Mantarların kararmaması için pişirmeden önce bir süre limonlu suda bekletin.
Malzemeler 4 Kişilik


  • 1 paket makarna
  • 250 gr mantar
  • 1 kutu krema
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tutam karabiber
  • Yeterince tuz


Tarif

40 Dakika


  • Makarnayı tuzlu suda yumuşayana kadar haşlayın.
  • Mantarları küçük küçük doğrayın.
  • Tavada sıvı yağı kızdırıp mantarları kavurmaya başlayın.
  • Sarımsakları soyup iyice ezin.
  • Mantarlar kavrulunca içine krema, sarımsak, tuz ve karabiber ilave edip 5 dakika pişirin.
  • Kremalı mantarı suyunu süzdüğünüz makarna ile karıştırıp servis yapın.

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı