Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

Bu Blogda Ara

17 Ağustos 2011 Çarşamba

Bezelye Çorbası

Bezelye Çorbası


Çorbanızda et suyu tablet de kullanabilirsiniz
Malzemeler 5 Kişilik

  • 8 su bardağı et suyu
  • 2 su bardağı taze bezelye
  • 1 adet orta boy soğan
  • 1 adet havuç
  • Yarım demet maydanoz
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 kahve fincanı pirinç
  • Yeterince karabiber
  • Yeterince tuz


Tarif

45 Dakika


  • Soğanları ince ince doğrayın ve sıvı yağda bir süre kavurun.
  • Ardından yıkadığınız pirinçleri, bezelyeleri, küçük küçük doğradığınız havucu ve maydanozları ekleyin, et suyu ve baharatlarını ilave edip sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
  • Piştikten sonra blenderdan geçirip servis yapın.

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı