Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

Bu Blogda Ara

17 Ağustos 2011 Çarşamba

İrmik Çorbası Tarifi

İrmik Çorbası

Üzerini ince kıyılmış taze baharatlarla süsleyerek servis yapın.

Malzemeler 6 Kişilik

  • 8 su bardağı et suyu
  • 2 kahve fincanı irmik
  • 2 yemek kaşığı margarin
  • 1,5 su bardağı süt
  • Yeterince tuz


Tarif

20 Dakika


  • Et suyunu tencereye boşaltın ve kaynamaya bırakın.
  • Et suyu kaynadıktan sonra içine azar azar irmiği ilave edin ve karıştırarak 10 dakika pişirin.
  • Çorbanın içine tuz ve margarin ekleyip karıştırın.
  • Margarin eridikten sonra içine azar azar süt ilave edin ve karıştırın.
  • Bir taşım daha kaynattıktan sonra ocaktan alın ve sıcak olarak servis yapın.

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı