Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

İzleyiciler

Bu Blogda Ara

15 Nisan 2011 Cuma

Otlu Sarmısaklı Ekmek

Malzeme: (8 kişilik)
• 100 gr. margarin veya tereyağı
• 2-3 diş sarmısak, ezilmiş
• 2 çorba kaşığı taze doğranmış maydanoz
• 2 çorba kaşığı taze frenksoğanı
• 1 adet uzun Fransız ekmeği

Hazırlama:
Erimiş margarin veya tereyağını sarmısak ve odarla ka*rıştırın. Fransız ekmeğini 2,5 cm. genişliğinde dilimleyin. Dilimleri tam olarak kesmemeye özen gösterin. Her bir aralığa sarmısaklı yağı sürün. Ekmeği folyo kağıdıyla sarın ve önceden 200° (gazlı fırınlarda 6) ısıttığınız fırında 20—25 dakika pişirin. Sıcak servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı