Sivri biberde portakaldan daha fazla C vitamini bulunur.
Malzemeler 4 Kişilik
- 2 adet tavuk göğüs bonfile
- 1 adet kabak
- 1 adet havuç
- 1 adet soğan
- 6-7 adet mantar
- 2 adet sivri biber
- 4 yemek kaşığı margarin
- 1 tutam köri
- 1 yemek kaşığı bal
- 1 çay kaşığı karabiber
- Yeterince tuz
Tarif
40 Dakika
- Soğanı soyup yıkayın ve ince ince kıyın.
- Biberleri temizleyip iri iri doğrayın.
- Mantarları, havucu ve kabağı küçük parçalara bölün.
- Tavuk etlerini kuşbaşı şeklinde doğrayın.
- Margarini tencerede eritip soğanı, sivri biberleri, mantarları, kabak ve havucu diri kalacak şekilde pişirin.
- Köri ilave edip yüksek ateşte 3-4 dakika sürekli karıştırarak sote edin.
- Tavuk eti, tuz, karabiber ve bal ekleyip 10 dakika daha karıştırarak pişirin.
- Sıcak olarak servis yapın.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı