Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

İzleyiciler

Bu Blogda Ara

17 Ağustos 2011 Çarşamba

Tavuklu Türlü tarifi

 Tavuklu Türlü

Sivri biberde portakaldan daha fazla C vitamini bulunur.
Malzemeler 4 Kişilik


  • 2 adet tavuk göğüs bonfile
  • 1 adet kabak
  • 1 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 6-7 adet mantar
  • 2 adet sivri biber
  • 4 yemek kaşığı margarin
  • 1 tutam köri
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Yeterince tuz


Tarif

40 Dakika


  • Soğanı soyup yıkayın ve ince ince kıyın.
  • Biberleri temizleyip iri iri doğrayın.
  • Mantarları, havucu ve kabağı küçük parçalara bölün.
  • Tavuk etlerini kuşbaşı şeklinde doğrayın.
  • Margarini tencerede eritip soğanı, sivri biberleri, mantarları, kabak ve havucu diri kalacak şekilde pişirin.
  • Köri ilave edip yüksek ateşte 3-4 dakika sürekli karıştırarak sote edin.
  • Tavuk eti, tuz, karabiber ve bal ekleyip 10 dakika daha karıştırarak pişirin.
  • Sıcak olarak servis yapın.

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı