Mantarların kararmaması için pişirmeden önce bir süre limonlu suda bekletin.
Malzemeler 4 Kişilik
- 1 paket makarna
- 250 gr mantar
- 1 kutu krema
- 2 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 tutam karabiber
- Yeterince tuz
Tarif
40 Dakika
- Makarnayı tuzlu suda yumuşayana kadar haşlayın.
- Mantarları küçük küçük doğrayın.
- Tavada sıvı yağı kızdırıp mantarları kavurmaya başlayın.
- Sarımsakları soyup iyice ezin.
- Mantarlar kavrulunca içine krema, sarımsak, tuz ve karabiber ilave edip 5 dakika pişirin.
- Kremalı mantarı suyunu süzdüğünüz makarna ile karıştırıp servis yapın.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı