Pilavınız pişerken içine sivri biber ekleyip lezzetini arttırabilirsiniz.
Malzemeler 4 Kişilik
- 2 su bardağı pilavlık bulgur
- 3 adet orta boy domates
- 3 yemek kaşığı margarin
- 4 su bardağı su
- Yeterince tuz
Tarif
20 Dakika
- Domateslerin çekirdeklerini çıkarıp rendeleyin ve tencerede margarini eritip domatesleri kavurun.
- Üzerine su ve tuz ilave edip kaynamasını bekleyin.
- Su kaynayınca içine bulgurları ekleyip suyu çekene kadar pişirin.
- Pilavı 10 dakika dinlendirip servis yapın.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı