Üzerini ince kıyılmış taze baharatlarla süsleyerek servis yapın.
Malzemeler 6 Kişilik
Tarif
20 Dakika
- Et suyunu tencereye boşaltın ve kaynamaya bırakın.
- Et suyu kaynadıktan sonra içine azar azar irmiği ilave edin ve karıştırarak 10 dakika pişirin.
- Çorbanın içine tuz ve margarin ekleyip karıştırın.
- Margarin eridikten sonra içine azar azar süt ilave edin ve karıştırın.
- Bir taşım daha kaynattıktan sonra ocaktan alın ve sıcak olarak servis yapın.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı