Pilavın iyi demlenmesini istiyorsanız üzerine 2 dilim bayat ekmek de koyabilirsiniz.
Malzemeler 6 Kişilik
- 2 su bardağı pirinç
- 1 adet büyük boy domates
- 1 yemek kaşığı margarin
- 3 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı tuz
Tarif
30 Dakika
- Domatesi çekirdeklerini çıkarıp rendeleyin.
- Tencereye margarin ve domatesi ilave edin, domates suyunu çekene kadar kavurun.
- Daha sonra yıkadığınız pirinci ilave edip, kavurmadan suyu ve tuzunu ekleyin, kısık ateşte pişirin.
- Piştikten sonra bir süre demlendirin.
- Sıcak olarak servis yapın.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı