Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

İzleyiciler

Bu Blogda Ara

12 Mart 2016 Cumartesi

Krep Tarifi | Krep Nasıl Yapılır | Krep Hamuru | Kahvaltılık Tarifleri






KREP TARİFİ

MALZEMELER
3 yumurta
1 su bardağı süt 
1 su bardağı un


Yarım çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı sıvı yağ

TARİFİ

Derin bir kasede yumurtalar çırpılır. Tuz, süt ve un ilave edilir. El blenderi ile pütürsüz olana kadar çırpılır. Tava yağlanır malzemeden 1 kepçe kızan tavaya dökülür. Orta ateşte kızarana kadar beklenir. Diğer tarafıda kızarınca servis tabağına alınır. Malzeme bitene kadar işleme devam edilir. Krem peynir, reçel çeşitleri ve fındık kreması sürülerek servis yapılır. 



 Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı*Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı