MALZEMELER
- 1 kilo irmik.
- 1 bardak pekmez.
- 2 bardak şeker.
- 2 adet yumurta.
- 2 su bardağı süt
- 1 paket kabartma tozu.
- yarım bardak fındık
- 1 bardak pekmez.
- 2 bardak şeker.
- 2 adet yumurta.
- 2 su bardağı süt
- 1 paket kabartma tozu.
- yarım bardak fındık
ŞERBETİ İÇİN.
- 9 bardak şeker.
- 6 bardak su.
- 2 dilim limon.
- 6 bardak su.
- 2 dilim limon.

- Fırından çıkınca üzerine, 9 bardak şekere 6 bardak su ile pişirilip 2 dilim limon atılan sıcak şerbet gezdirilir. Bıçakla dilimlerin üzerinden tekrar geçilir ve sunuma alınır.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**ŞAMBALİ TATLISI
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı