Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

İzleyiciler

Bu Blogda Ara

5 Kasım 2015 Perşembe

Evde yapılacak işlerlerle Para Kazanmak İsteyen Ev Hanımları için



Eğer bugün para kazanmak için bir adım atmak istiyorsanız, birçok farklı gelir modeli sizleri bekliyor. Ev geçimine destek olmak, ek gelir elde etmek veya kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için ekstra bir geliriniz olsun istiyorsanız, kolayca ve yorulmadan yapabileceğiniz birçok iş fikri bulunuyor. Bu fikirlerden biri mutlaka sizin için geçerli olacaktır ve alacağınız sonuçlardan tatmin olacaksınız.

Günümüz yaşam koşulları göz önüne alındığı zaman, rahat bir yaşama sahip olmak için iyi bir geliriniz olmalı. Eğer iyi bir geliriniz yoksa parasal depresyona girebilir ve hatta ailevi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ama unutmayın; gelirinizi arttırmanın yolu, sorunlara giden yoldan daha kolaydır. Bu nedenle mevcut durumunuzdan yakınmak yerine kolları sıvasanız iyi edersiniz.
Ev ekonomisi konusunda sorunlarınız varsa ve bir ev hanımıysanız, eşinize destek olmak en iyi yoldur. Eşinizin gelirinden şikayet etmek yerine ona yardımcı olmanız gerekiyor. Bu şekilde hem ekonomik durumunuz düzelecektir hem de aranızdaki bağ güçlenecektir. Günümüzde birçok ev hanımı, ev ekonomisine destek olmak için her gün evde yaptığı işleri pazarlıyor ve bundan gelir elde ediyor. Oldukça ilgi çekici değil mi?
Ev ekonomisine destek olmak ve para kazanmak isteyen ev hanımları için 12 müthiş önerimiz var. Bu önerileri sizlerle paylaşmak istiyorum:

1Kurabiye Yapmak

Kurabiye YapmakHanımlar, kolları sıvayıp mutfağa girme vakti geldi! Ailenizi mutlu etmek, misafirlerinize ikram etmek için yaptığınız muhteşem kurabiyelerden para kazanma vaktiniz geldi. Sadece yaptığı kurabiyeleri satarak gerçekten iyi bir gelir elde eden birçok girişimci ev hanımı bulunuyor. Ayrıca bunu yapmak için herhangi bir dükkana veya iş gücüne de ihtiyacınız yok. Özel günler, toplantılar, partiler veya etkinlikler için yapacağınız farklı kurabiyeleri satarak para kazanabilirsiniz. Bu kurabiyeleri gerek
eşiniz – dostunuz yardımıyla yayabilir, sosyal medyadan duyurabilirsiniz.

2Altınları Değerlendirmek

 Altınları DeğerlendirmekAltın, biz hanımların vazgeçilmezidir ve hemen hepimiz fiyatları hakkında yorum yapabiliriz. İşte bu yeteneğinizi gösterme vakti geldi. Önerim; kuyumcudan altın almak yerine interneti kullanmak ve altın fiyatında meydana gelecek değişikliklerden anlık kazançlar elde etmek. Eşiniz altın günlerinize laf ediyor olabilir. İşte fırsat; eşinize bugünkü altın yatırımından kazandığınız parayı göstermek, sizi tebrik etmesini sağlayacak.
Yatırım yapmak sadece takım elbise giyen erkekler için değil, ev hanımları için de geçerlidir. Günümüzde yatırımlar internet üzerinden 5/24 yapılıyor ve bir ev hanımı için daha uygun bir gelir kaynağı olamazdı. Tüm işlerinizi hallettikten sonra bilgisayar başına geçerek haberleri takip edebilir. Buna göre küçük yatırımlar yapabilirsiniz. Yapacağınız bu küçük yatırımlar ile gerçekten iyi bir gelir elde edeceksiniz. Yatırım yapmak öyle büyük uğraşlar isteyen bir faaliyet değildir. İnternet üzerinden verilen ücretsiz eğitimlere katılabilir ve çok kısa bir sürede nasıl yatırım yaparak para kazanacağınızı öğrenebilirsiniz.

3Nikah Şekeri Yapmak

Nikah Şekeri YapmakNikahlarda ve düğünlerde, misafirlere verilen hatıra amaçlı minik hediyeleri hepimiz biliyoruz. Neden siz becerikli ev hanımları, bu minik hediyeleri yapmasın ki! Oldukça eğlenceli bir uğraş olduğu da kesin. Günümüzde yalnızca nikah için değil, birçok etkinlik için bu küçük hatıra hediyelerinden yapılıyor. Çok fazla maliyet gerektirmeyen işlerden birisidir. Aynı zamanda sipariş usulü çalışırsınız ve sipariş aldığınız zaman gerekli malzemelerin parasını önceden alarak hiçbir zorluk çekmeden işinizi yapabilirsiniz.

4Sabun Yapmak

Sabun YapmakSon zamanlarda birbirinden güzel desenli ve kokulu sabunlar yalnızca banyolarınızı süslemiyor. Öyle dekoratif sabunlar yapılıyor ki, oturma odanızda bu sabunları kullanarak hem bir dekor oluşturabilir hem de hoş kokusundan faydalanabilirsiniz. İşte bu sabunları yapmak da, bir ev hanımı için oldukça kolay. Evinizde az bir vakit harcayarak bu sabunlardan hediyeler yapabilir ve kolayca satabilirsiniz.

5Yemek Yapmak

Yemek YapmakBir ev hanımı için yemek yapmak hiçbir zaman sıkıntı değildir. Bu işi küçük bir ticarete dökebilirsiniz. Örneğin ilkokul öğrencilerinin anneleri ile iletişim kurarak öğle yemeklerini yapabilir ve güzel bir kazanç sağlayabilirsiniz. Bu şekilde para kazanan birçok ev hanımı var. Özellikle büyük illerde çocuğunun okulu evinden uzak olan ebeveynler, bu tarz güvendikleri ev hanımlarına öğle yemekleri için ücret ödüyor.

6Organizasyon Yapmak

Organizasyon YapmakEğer bir etkinlik düzenleneceği zaman hemen devreye siz giriyorsanız, bu iş tam size göre. Doğum günü organizasyonları, partiler, nişan gibi etkinlikler için organizatör kimliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Bunun için internet ve sosyal medyayı kullanmanız gerekiyor. Sosyal ağlardan bu tarz duyurular yaparak ve daha önce yaptığınız organizasyonlara yönelik fotoğrafları paylaşarak müşteri bulabilirsiniz.

7Çocuk ve Evcil Hayvan Bakıcılığı Yapmak

Çocuk ve Evcil Hayvan Bakıcılığı YapmakBir ev hanımı için kolay işlerden birisi de çocuk bakıcılığıdır. Anaç duygularınızla ihtiyacı olan ve çalışan ebeveynlerin çocuklarına bakıcılık yapabilirsiniz. Bir ev hanımı için çocuklarla vakit geçirmek oldukça eğlenceli bir para kazanma yolu olacaktır. Aynı zamanda çalışan kişilerin işteyken evil hayvanlarına bakabilir, onları gezdirebilirsiniz.

8Blog Açmak

Blog AçmakGenç ev hanımlarının en seveceği para kazanma yöntemi blog yazarlığı yapmaktır. İlgi alanlarınıza yönelik düşüncelerinizi, faydalı bilgileri blogunuzda yayınlayabilirsiniz. bu noktada dikkat etmeniz gereken en önemli konu ise niche sektörler dediğimiz alanlara yönelmenizdir. Bir örnekle açıklayacak olursak; yemeklerle ilgili bir blog açmak yerine yalnızca kurabiyelerle ilgili bir alana yönelebilirsiniz. Hatta sadece tuzlu kurabiye üzerine yazabilirsiniz. Bu şekilde büyük hitlere ulaştığınız zaman gerek Google Adsense gerekse diğer sponsor reklamlarından para kazanabilirsiniz.

9Ders Vermek

Ders Vermekİyi bir yabancı diliniz varsa evde ders vererek de gelir elde edebilirsiniz. Örneğin ilkokul öğrencilerine yardımcı olmak için İngilizce bilginizi paylaşabilir ve bu şekilde para kazanabilirsiniz. Bu sayede hem daha kaliteli bir zaman geçirmiş hem de yorulmadan para kazanmış olursunuz. Ayrıca beyninizi genç tutmak için de sürekli olarak bilgilerinizi tazelemiş olursunuz.

10Reçel Yapmak

Reçel YapmakGünümüzde organik ürünlere son derece büyük bir ilgi var. Eğer reçel dendiği zaman akla siz geliyorsanız, bu becerinizi pazarlamanın vakti geldi. “Reçel yapmakta ne var” diye düşünmeyin. Size kolay geliyor olabilir ama bir başkası bilmiyordur. Aynı zamanda çalışan bayanlar ev yapımı reçel yerine satın almayı tercih ediyor. Bu reçelleri yine internet üzerinden satabilirsiniz veya organik ürün pazarlarında satılmasını sağlayabilirsiniz.

11Dikiş Dikmek, Ütü Yapmak

 Dikiş Dikmek, Ütü YapmakBir ev hanımının rutin işlerinden birisi de ütü yapmaktır. Ama bu durum çalışan bayanlar için bir çileye dönüşebiliyor. İşte hemcinslerinize bu konuda yardımcı olabilirsiniz. Sosyal ağlardan veya yakınlarınız vasıtasıyla böyle bir iş yapabileceğinizi duyurabilirsiniz. Bu şekilde de para kazanabilirsiniz. Aynı şekilde dikiş dikme gibi bir yeteneğiniz varsa, kesinlikle değerlendirerek güzel bir kazanç sağlayabilirsiniz.

12Organik Tarım Yapmak

Organik Tarım YapmakEğer evinize ait küçük bir bahçe varsa, burada domates, biber, çilek gibi ürünler yetiştirerek satabilirsiniz. Gerçekten iyi bir ilgi görecektir. Hatta apartman dairelerinde balkona koyacağınız saksılarda bile bu üretimi yapmanız mümkün. Organik ürünlere olan ilgi devam ettikçe müşteri kitlenizde de artış meydana gelecektir.

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı