Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

Bu Blogda Ara

8 Kasım 2015 Pazar

Diş Macununun Temizlik Hizmeti

Dişlerimizi tertemiz yapan diş macunlarının çok çeşitli temizlik işinde kullanıldığını biliyor muydunuz? Mesela takılarınızı parlatmak istiyorsunuz ya da ütünüzdeki lekeler sizi mutsuz ediyor.

Bu durumda yapmanız gereken tek şey evdeki diş macununu devreye sokmak. Online temizlik hizmeti sunan temizlikyolda.com, "şahane bir temizlik ürünü olarak diş macunu"nun marifetlerini sizler için derledi.Ayakkabılarınızı temizleyebilirsiniz.
* Diş macunuyla deri ayakkabılarda oluşan aşınmaları onarabilirsiniz. Ayrıca diş macunu çok iyi bir ayakkabı temizleyicisidir. Eski bir diş fırçası yardımıyla temizleyeceğiniz spor ayakkabılarınız ilk günkü gibi parlar.
*Ütünüzü temizleyebilirsiniz. Ütü tabanındaki lekeler diş macunuyla kolayca çıkıyor.Ütünüzü temizleyebilirsiniz.
*Takılarınızı temizlemenizde büyük yardımcıdır. Pırlanta yüzüğünüzü parlatabilirsiniz
*Bebek emziklerinin kokusunu giderebilirsiniz. Bir diş fırçasıyla biberon ve emzikleri fırçalayarak kokulardan kurtulabilirsiniz.
*Gözlük buğulanmalarını engelleyebilirsiniz. Buğulanma yapan deniz veya iş gözlüklerinin içini önceden diş macunuyla temizleyip durularsanız, gözlüğünüz buğulanmaz.
*Banyodaki aynanın buğulanmasından kurtulabilirsiniz. Bir parça diş macununu ıslatarak tüm aynayı silin. Banyodan çıktığınızda aynanız buğulanmayacaktır.
*Banyo, mutfak musluklarını ve lavaboyu temizleyebilirsiniz. Çok iyi bir parlatıcılık özelliği bulunmaktadır.
*Gümüş eşyaları parlatabilirsiniz. Diş macunları gümüşteki lekeleri çıkarmak için birebir.
* Çocuğunuz duvarları mı boyuyor, üzülmeyin! Pastel boyayı en iyi şekilde duvardan çıkaracak ürün diş macunu. Onlar çizsin, siz silin.
*Kıyafetlerinize bulaşan mürekkep ve ruj lekelerini çıkartabilirsiniz. Giysinizdeki leke çıkana kadar diş macunuyla ovun, ardından nemli bezli silin. Sonra tekrar macunla ovun. Leke çıkana kadar bu işlemi uygulamaya devam edin. Jel olmayan diş macunu kullanın.
*Mobilyalardaki su lekelerini ortadan kaldırabilirsiniz. Nemli beze süreceğiniz bir parça diş macunuyla tüm izleri silebilirsiniz.
* Soğan doğradınız ve elinizi yıkadığınız halde koku gitmiyor mu? Bir de diş macunuyla deneyin.
*Halılardaki çeşitli inatçı lekelerden kurtulabilirsiniz. Bunun için lekeli bölgeyi diş macunuyla temizleyin.
*Duvardaki delikleri kapatabilirsiniz. Diş macununu alçı gibi kullanarak duvar deliklerini doldurup, üstünü boyayabilirsiniz.
*Arabanızın farlarını temizleyebilirsiniz. Böylece arabanız görüş mesafesini ilk günkü haline getirebilirsiniz.


Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı