Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

Bu Blogda Ara

2 Kasım 2015 Pazartesi

PEYNİRLİ HAMUR KIZARTMA

Nursel'in Mutfağı'nın fotoğrafı.

- yarım demet maydanoz.
- 3-4 adet kuru domates.
- 1 paket kuru maya.
- 2 çay bardağı süt.
- 1 fiske tuz.
- aldığı kadar un.
KIZARTMAK İÇİN
- sıvıyağ.
Kırmızı biberler, maydanozlar ve isteğe bağlı
olarak kuru domatesler küçük küçük doğranıp
geniş bir kaba alınır. Üzerine ezilen beyaz peynir
eklenir. 2 çay bardağı süt, 1 paket kuru maya
ilave edilir. Tuzu atılır ve aldığı kadar unla hamur
yoğurulur. Küçük parçalar alınıp yuvarlanır
ortasından küçük bir kapak yardımıyla delik açılıp
küçük simit şekli verilir. Bol yağda kızartılarak
sunuma alınır.

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**PEYNİRLİ HAMUR KIZARTMA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı