Peynirli Otlu Lokmalar Malzemeleri
500 gr. mayalanmış ekmek hamuru
100 gr. az tuzlu keçi peyniri – çok sert olmasın
100 gr. kaşar loru
4-5 dal maydanoz
4-5 dal dereotu
Un
Tuz
Karabiber
Unlanmış tezgâhta ekmek hamurunu açıp, 1 cm kalınlığında açın.500 gr. mayalanmış ekmek hamuru
100 gr. az tuzlu keçi peyniri – çok sert olmasın
100 gr. kaşar loru
4-5 dal maydanoz
4-5 dal dereotu
Un
Tuz
Karabiber
18-20 adet yuvarlak olacak şekilde kesin.
Ayrı bir kapta kaşar loru, keçi peyniri, ince kıyılmış, dereotu, maydanoz, tuz ve karabiberi harmanlayın ve hamurların içine koyun.
Hamurları yarım ay şeklinde kapatın ve uçlarını birleştirin.
Hazırladığınız tuzlu lokmaları kızgın yağda kızartın.
Servis tabağına yeşillikler koyup lokmaları bunun üzerinde servis edin.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı