Kumpir
Kumpir Malzemeleri
2 adet orta boy patates
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
3-4 yemek kaşığı tereyağı
Kornişon turşu
Konserve mısır
Amerikan salatası
Dilim siyah zeytin
Ketçap
Mayonez
Tuz
Patatesleri yağlı kâğıda sarın, ardından alüminyum folyoya sarın ve 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 1 saat pişirin.2 adet orta boy patates
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
3-4 yemek kaşığı tereyağı
Kornişon turşu
Konserve mısır
Amerikan salatası
Dilim siyah zeytin
Ketçap
Mayonez
Tuz
Patateslerin sıcaklığı geçmeden kabuğunu soyun ve kaşar peyniri, tereyağı ve tuzla karıştırın.
Sunum tabağına (oval güveç) koyun ve yanlara doğru itin, ortasını havuz gibi açın.
Ortasını sırasıyla; kornişon turşu, Amerikan salatası, zeytin, mısırla doldurun.
En üste mayonez ve ketçap sıkarak servis edin.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı