Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

Bu Blogda Ara

24 Ekim 2015 Cumartesi

Pasta Sevenler için Krema Niyetine Bazı Öneriler

Pasta Sevenler için Krema Niyetine Bazı Bilgiler

Herkesin tadını sevdiği pastalar hakkında ne kadar şey biliyorsunuz. İşte konuya ilişkin bazı lezzetli bilgiler.

Bir pastaseverseniz bu konuda açılan kurslardan birine katılarak zevkinizi hobiye dönüştürebilirsiniz. Böyle bir ortamda kızlar hemcisleri arasından, birlikte pasta yapacakları, tarif alıp verebilecekleri yeni arkadaşlar da bulabilirler.
Pasta yaparken yaratıcılığın sınırlarını zorlayabilirsiniz. Öyle pastalar yapabilirsiniz ki, sosyal medyada popüleriteniz artabilir, arkadaş grubunuzda pozitif dedikodu malzemesi olabilirsiniz. İşte birkaç örnek:

Pasta Sevenler için Krema Niyetine Bazı Bilgiler-0mil85zito

Futbol fanatiklerine stadyum pasta. “Tartışıp birbirinizi yiyeceğinize, pasta yiyip kardeş kardeş yaşayın” gizli mesajı içeriyor.


Pasta Sevenler için Krema Niyetine Bazı Bilgiler-1mx7g71zjq

Bir çantanın iştahınızı açacağı aklınıza gelir miydi?
Pasta yapımı genç anneler için de küçük kızlarıyla iyi vakit geçirmeye yardım edecek harika bir ortak aktivite. Çocuk oyunlarıyla bunalan anneler, böylece hoplayıp zıplamadan da çocuklarıyla birlikte birşeyler paylaşmış oluyorlar.
Pasta yapmak için fırına ihtiyacınız var. Ama işin kolayı var. Henüz fırınınız yoksa, küçük bir portatif fırın alabilirsiniz. Fırın ya da ocaklı fırın alana kadar ise, komşunuzun fırınını kullanmayı düşünebilirsiniz. Rüşvet mekanizmasını devreye sokun: Ona pastanın yarısını teklif edin.
Muzlu, çilekli pasta gibi klişeleri aşın! Zencefilli pastaya ne dersiniz mesala? Tarifi veriyoruz: Bildiğiniz klasik pastayı yaparken içine istediğiniz kadar toz zencefil ekleyin. Yaratıcılığın sınırı yok unutmayın.
Tabii lezzetli pastaların tadına bakarken ölçülü olmanın sağlığınız açısından önemli olduğunu söylemeye gerek var mı bilmiyoruz. Diyet pasta alternatiflerine yönelip, kendiniz pasta yaparken de şeker oranını düşük tutarak bunu dengeleyebilirsiniz. Diğer bir yöntem de küçük boylarda pastalar yapmak ve dilimleri de mümkün olduğu kadar çok kişiyle paylaşmak. Sonuçta amaç tadına bakmak, değil mi? Afiyet olsun.

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı