Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

İzleyiciler

Bu Blogda Ara

3 Eylül 2016 Cumartesi

Karşık Turşu

Malzemeler
1 baş sarımsak
1/4 beyaz lahana
1 avuç nohut
1 bağ maydanoz
15 adet yeşil fasulye
5 adet havuç

Soslu ve Biberli Tavuk Butları (Resimli Anlatım)

Malzemeler
4 Adet Tavuk But (Bagetde kullanabilirsiniz)
6-7 Adet Kırmızı Biber
6-7 Adet Çarliston Biber
2-3 Diş Sarımsak
Yarım Çay Bardağı Sıvı yağ
Kekik

Kırmızı Biber Turşusu

:MALZEME 
2 kg kırmızı iri biber
2 litre su 
bir buçuk su bardağı sirke
2 su bardağı sıvı yağ
1 çorba kaşığı silme limon tuzu

Elmalı Kurabiye

Malzemeleri

İçi İçin Malzemeler:

3 adet elma
3-4 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tarçın
1 çay bardağı ceviz içi, ince çekilmiş olsun

2 Eylül 2016 Cuma

Böğürtlenli pay

Böğürtlenli pay malzemeleri
Hamuru için
125 gr tereyağı 2 yumurta 1 paket vanilya 1 kahve fincanı soğuk su 5 yemek kaşığı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Aldığı kadar unDolgusu için
750 gr böğürtlen 2/3 su bardağı toz şeker 1 paket vanilya 2~3 yemek kaşığı nişasta Pudra şekeri

30 Ağustos 2016 Salı

Cevizli Çikolatalı Kurabiye

Cevizli Çikolatalı Kurabiye
Malzemeler
150 gr tereyağı (oda sıcaklığında)

28 Ağustos 2016 Pazar

PUF BÖREĞİ

Malzemeler; 15-20 dakika 7-8 kişilik
1 yumurta
2 yemek kaşığı sirke
1 kahve fincanı sızma zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kabartma tozu