Kullandığım su bardağı ölçüsü: 250 ml
Kullandığım çay bardağı ölçüsü: 125 ml
Pişirme önerisi: 170 C
Pişirme süresi: 50 dk
Kullandığım tepsi: 30 * 40 cm dikdörtgen tepsi
Malzemeler
Şerbeti için:
4 su bardağı şeker
4 su bardağı su
Bir küçük dilim limon
Hamuru için:
Yarım su bardağı yoğurt
1 adet yumurta
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvı yağ
Yarım çay bardağı su
1 paket kabartma tozu ( 10 gr )
2 yemek kaşığı üzüm sirkesi
1 fiske tuz
4 su bardağı un ( kontrollü ekleyin )
İçi için:
400 gr ceviz
Hamurları açmak için:
Nişasta ( ben mısır nişastası kullandım )
Üzeri için:
150 gr sade yağ
1 çay bardağı sıvı yağ
Süslemek için:
Toz fıstık
.
.
.
ENGLISH RECIPE
The cup size I use: 250 ml
The tea glass size I use: 125 ml
Baking recommendation: 170 C
Cooking time: 50 min
Tray I use: 30*40cm rectangular tray
Materials
For the sherbet:
4 cups of sugar
4 glasses of water
A small slice of lemon
For the dough:
Half a glass of yoghurt
1 egg
1 tea glass of milk
1 teacup of oil
Half a tea glass of water
1 pack of baking powder (10 g)
2 tablespoons grape vinegar
1 pinch of salt
4 cups of flour (add in moderation)
For the inside:
400 g walnuts
To roll out the dough:
Starch (I used corn starch)
For the above:
150 g plain oil
1 teacup of oil
To decorate:
powdered peanut
.
.
. DEUTSCHES REZEPT
Die Tassengröße, die ich verwende: 250 ml
Die Teeglasgröße, die ich verwende: 125 ml
Backempfehlung: 170 C
Kochzeit: 50 Min
Tablett, das ich verwende: 30*40 cm großes rechteckiges Tablett
Materialien
Für das Sorbet:
4 Tassen Zucker
4 Gläser Wasser
Eine kleine Zitronenscheibe
Für den Teig:
Ein halbes Glas Joghurt
1 Ei
1 Teeglas Milch
1 Teetasse Öl
Ein halbes Teeglas Wasser
1 Packung Backpulver (10 g)
2 Esslöffel Traubenessig
1 Prise Salz
4 Tassen Mehl (in Maßen hinzufügen)
Für das Innere:
400 g Walnüsse
Den Teig ausrollen:
Stärke (ich habe Maisstärke verwendet)
Für die oben genannten:
150 g normales Öl
1 Teetasse Öl
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet - Diyet Yemekleri - Besinler Vejetaryen Mutfağı Yemek Tarifleri | Ücretsiz, Kolay, Pratik, Lezzetli Yemek Tarifi.Salatalar, tatlılar, balıklar, çorbalar, pilavlar, zeytinyağlılar ve pasta tarifleri. *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Translate
İzleyiciler
Bu Blogda Ara
14 Nisan 2024 Pazar
BAKLAVA HAMURU AÇAMAYANLAR BURAYA 📢 OKLAVA KULLANMAK YOK ⚠️ TEK TEK AÇMA...
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
baklava hamuru,
evde baklava,
kolay baklava
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı