Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

İzleyiciler

Bu Blogda Ara

22 Mart 2016 Salı

İç Pilav

Malzemeler;
2 yemek kaşığı zeytinyağı
200 gr tavuk ciğeri

Selanik Gevreği

Malzemeler;
5 yemek kaşığı terayağı – oda sıcaklığında
1 su bardağı şeker
2 yumurta

Kıymalı Cevizli Börek

Malzemeler;Kıymalı Cevizli Börek ile ilgili görsel sonucu
Kıymalı harç için,
Zeytinyağı
1 adet soğan - yemeklik doğranmış

Karnabahar Mücveri

Malzemeler;Murat Ergün'ün fotoğrafı.
750 gr karnabahar – haşlanmış
3 adet taze soğan – ince doğranmış
Yarım bağ maydanoz- ince kıyılmış

Patates Salatası

Malzemeler;patates salatası arda ile ilgili görsel sonucu
3 adet haşlanmış bütün patates
3 - 4 dal taze soğan – ince kıyılmış

Fıstıklı Tel Kadayıf Tatlısı

Malzemeler;fıstıklı tel kadayıf tatlısı tarifi ile ilgili görsel sonucu
400 gr tel kadayıf
250 gr tereyağı
250 gr pirinç antep fıstığı

Elmalı Pay


Malzemeler;
4 adet orta boy elma
1 tatlı kaşığı tarçın
1 su bardağı toz şeker