Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

İzleyiciler

Bu Blogda Ara

17 Ağustos 2011 Çarşamba

İrmik Çorbası Tarifi

İrmik Çorbası

Üzerini ince kıyılmış taze baharatlarla süsleyerek servis yapın.

Malzemeler 6 Kişilik

  • 8 su bardağı et suyu

Tulumba Tatlısı - Tulumba Tatlı Tarifi

Tulumba Tatlısı

Hamurları tavaya sıkacağınız zaman yağın ılık olmasına dikkat edin

Malzemeler 12 Kişilik

  • 1,5 kahve fincanı tereyağı

Zeytinyağlı Kabak Salatası

Zeytinyağlı Kabak Salatası


Süzme yoğurt yerine normal yoğurt da kullanabilirsiniz.

Malzemeler 5 Kişilik

  • 4 adet orta boy kabak
  • 1 yemek kaşığı toz nane

Domatesli Pilav Tarifi

Domatesli Pilav

Pilavın iyi demlenmesini istiyorsanız üzerine 2 dilim bayat ekmek de koyabilirsiniz.

Malzemeler 6 Kişilik

  • 2 su bardağı pirinç
  • 1 adet büyük boy domates
  • 1 yemek kaşığı margarin
  • 3 su bardağı su

Tavuklu Türlü tarifi

 Tavuklu Türlü

Sivri biberde portakaldan daha fazla C vitamini bulunur.
Malzemeler 4 Kişilik


  • 2 adet tavuk göğüs bonfile

Soslu İrmik Tatlısı

Soslu İrmik Tatlısı


Bu tatlının üzerine karamel sos da ekleyerek servis yapabilirsiniz

Malzemeler 6 Kişilik

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 adet limon kabuğu rendesi
  • Sosu için:

Havuç Çorbası Tarifi



Tatlı sıcak çorba seviyorsanız bu tarif tam size göre...

Malzemeler 5 Kişilik

  • 4 adet orta boy havuç