Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

İzleyiciler

Bu Blogda Ara

23 Eylül 2021 Perşembe

Türk kahvesi yapmanın püf noktaları

Türk kahvesinin köpüklü ve lezzetli olması için uyulması gereken ilk kural taze kahve kullanmak. Eğer imkanınız varsa taze çekilmiş kahve kullanın, yoksa paketi yeni açılmış kahve tercih edin. Ne kadar marifetli olursanız olun, bayat kahveyle iyi bir sonuç alamazsınız.


Eğer paketini açtığınız kahveyi hemen tüketemeyecekseniz saklama koşullarına çok dikkat edin.



Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı