Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet - Diyet Yemekleri - Besinler Vejetaryen Mutfağı Yemek Tarifleri | Ücretsiz, Kolay, Pratik, Lezzetli Yemek Tarifi.Salatalar, tatlılar, balıklar, çorbalar, pilavlar, zeytinyağlılar ve pasta tarifleri. *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Translate
İzleyiciler
Bu Blogda Ara
8 Mart 2022 Salı
Kolay El Açması Arnavut Böreği - Pırasalı Arnavut Böreği Nasıl Yapılır?
Karton Bardakla Yaptığınıza Kimse İnanmayacak ❗❗Porsiyonluk PASTA
1 Mart 2022 Salı
Tekrar Isıtılması Zehirlenmeye Yol Açan Yiyecekler
Özellikle de anneler bir gün öncesinde fazla yemek yaptıkları zaman bunları çöpe atmak yerine ağzı kapalı kaplarda muhafaza etmeyi tercih ederler. Bazı yiyecekler için bu hiçbir şekilde sorun teşkil etmez. Ancak bazı yiyeceklerin tekrardan ısıtılarak tüketilmesi ise ciddi sağlık sorunlarını beraberinde getirir. Etli ve tavuklu yemekler, etler, yumurtalar üzerinde kolaylıkla bakteri üreyebilen yiyecekler arasında yer alıyor. Bundan dolayı da kişilerin çok dikkatli olması gerekiyor. Çünkü besin zehirlenmesi tahmin edilenden çok daha ciddi bir konu. Dolayısıyla herkesin bu konuda dikkatli olmasında fayda var.
Yemekleri Saklarken Dikkat Edilmesi Gereken Şeyler
Pişirilmiş olan yemeklerin 2 saatten uzun süre oda sıcaklığında kalmaması gerekiyor. Çünkü
15 Şubat 2022 Salı
Artan Şerbet Nasıl Değerlendirilir?
14 Şubat 2022 Pazartesi
Fırında içi yumuşak dişi çitir çitir Patates- Fırında Patates
Fırında içi yumuşak dişi çitir çitir Patates 🤤
— Yemekolik (@yemekolik) February 14, 2022
Malzemeler;
8 adet orta boy patates
2 yk Mısır nişastası
1/2 çb zeytinyağ
1 yk eritilmiş tereyağı
Tuz
Kekik,kırmızı toz biber, karabiber ve sarımsak tozu
pic.twitter.com/p1MVi148lr
12 Şubat 2022 Cumartesi
Ev Yapımı Karamel Sos (Nişastasız ve Kremasız) Tarifi Nasıl Yapılır?
29 Ocak 2022 Cumartesi
Hamsi Buğulama Tarifi Nasıl Yapılır?
Hamsi Buğulama Tarifi Püf Noktaları
Balık alırken mutlaka balığın gözlerinin canlı, parlak ve saydam olmasına dikkat edin. Hamsiye dokunduğunuzda kuyruk kısmının sert olması, parmakla baskı uyguladığınızda çukur meydana gelmemesi gerekir. Hamsilerin lezzetini artırmak için, temizledikten sonra tuzlayıp 20 dakika dolapta bekletebilirsiniz.