Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet - Diyet Yemekleri - Besinler Vejetaryen Mutfağı Yemek Tarifleri | Ücretsiz, Kolay, Pratik, Lezzetli Yemek Tarifi.Salatalar, tatlılar, balıklar, çorbalar, pilavlar, zeytinyağlılar ve pasta tarifleri. *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Translate
İzleyiciler
Bu Blogda Ara
7 Kasım 2016 Pazartesi
Elmalı Kurabiye
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
Elmalı Kurabiye,
elmalı pasta
2 Kasım 2016 Çarşamba
Pişi tarifi
Leyla Karaoğlu
Herkese açık olarak paylaşıldı - 08:23Pişi tarifi
#Pişi,lerinizin güzel kabarmasını istiyorsanız bunun için birkaç püf noktası var. Bunlara dikkat edecek olursanız kabaran puf puf pişileriniz olacağına emin olabilirsiniz.
İlk olarak kullanacağınız #yoğurt ve #yumurta oda sıcaklığında olmalı, buzdolabından çıkarır çıkarmaz hemen hamur hazırlamayın.
Daha sonra ununu azar azar ilave edin ve hala ele hafif yapışıyorken ununu ilavesini kesin. Hamur rahat yoğruluyor ama hafifte ele yapışan bir kıvamda olmalı ve çok iyi yoğrulmalı.
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
Pişi tarifi
11 Ekim 2016 Salı
Aşure Faydaları - Aşure Nasıl Yapılır?-Aşure Tarifi
Aşure Faydaları saymakla bitmiyor ;
Geleneksel olarak Muharrem ayında Anadolu'nun hemen her yerinde kaynatılan aşure, içinde bulunduğumuz kış aylarında enerji veriyor, vücut direncini artırıyor.
En az 15 farklı besinin karışımı ile hazırlanan, içinde çok önemli kaynakları barındıran aşurede kuru baklagil ve
Geleneksel olarak Muharrem ayında Anadolu'nun hemen her yerinde kaynatılan aşure, içinde bulunduğumuz kış aylarında enerji veriyor, vücut direncini artırıyor.
En az 15 farklı besinin karışımı ile hazırlanan, içinde çok önemli kaynakları barındıran aşurede kuru baklagil ve
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
Aşure,
Aşure Nasıl Yapılır,
Aşure Tarifi,
Faydaları
23 Eylül 2016 Cuma
Mayalı Hamurla Pataesli Kol Böreği
Bu börek Mayalı hamurla yapılan çok yumuşak ve lezzetli bir börek bir diğer adı Mayalı Hamurla Pataesli Kol Böreğidir bu böreğin en büyük özelliği hazırladıktan sonra pişirmeden derindondurucuya atabilirsiniz ister misafirinize ister kendinize 2 saat önceden çıkarın tamamen eridikten sonra yumurtanın sarısını sürün ve pişirin emin olun o kadar güzel oluyor ki üzeri aynı milföy gibi kabarıyor içide yumuşacık ve bütün katları belli oluyor şimdi gelin
22 Eylül 2016 Perşembe
Pastane Pizzası (Resimli Anlatım)
Pastane Pizzası (Resimli Anlatım)
Malzemeler Hamur için:
1 bardak az sıcak süt
1 bardak az sıcak su
1 paket yaş maya
Malzemeler Hamur için:
1 bardak az sıcak süt
1 bardak az sıcak su
1 paket yaş maya
18 Eylül 2016 Pazar
Lahmacun (Hazır Yufka İle)
Bebek Lahmacun (Hazır Yufka İle)
Malzemeler
150-200 gr dana kıyma
1 rendelenmiş domates
Malzemeler
150-200 gr dana kıyma
1 rendelenmiş domates
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
lahmacun,
Lahmacun tarifi
9 Eylül 2016 Cuma
Kışlık Menemen Tarifi İçin Malzemeler
10 kg domates,
1 kg yeşil biber,
1 su bardağı sıvı yağ,
3 yemek kaşığı kaya tuzu.
Kışlık Menemen Tarifi
Kışlık Menemen Yapılışı
Yeşil biberler yıkanıp istenilen boyutta doğranır ve sıvı yağ da rengi dönünceye kadar kavrulur.
1 kg yeşil biber,
1 su bardağı sıvı yağ,
3 yemek kaşığı kaya tuzu.
Kışlık Menemen Tarifi
Kışlık Menemen Yapılışı
Yeşil biberler yıkanıp istenilen boyutta doğranır ve sıvı yağ da rengi dönünceye kadar kavrulur.
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)