Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

İzleyiciler

Bu Blogda Ara

1 Ocak 2022 Cumartesi

LAVAŞ EKMEĞİ TARİFİ


  • LAVAŞ EKMEĞİ TARİFİ İÇİN MALZEMELER

    3 su bardağı un
    1 tatlı kaşığı tuz
    1 çay kaşığı toz şeker


    Bir buçuk su bardağı ılık su

     

  • LAVAŞ EKMEĞİ NASIL YAPILIR?

    Bir kasede un, su, tuz ve şekeri karıştırıp iyice yoğurun. Yumuşak bir kıvam elde ettikten sonra hamuru bezelere ayırın. 10 dakika üzerini nemli bir bezle örtüp, hamuru dinlendirin. Zemini unladıktan sonra lavaşı yaklaşık 25 santim çapında açın. Teflon ya da sac tavada önlü arkalı pişirin


Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler*LAVAŞ EKMEĞİ TARİFİ *

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı