Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

İzleyiciler

Bu Blogda Ara

28 Haziran 2023 Çarşamba

Yemek Kültürü / Yemek Tarifleri: Çökertme kebabı

Yemek Kültürü / Yemek Tarifleri: Çökertme kebabı: Malzemeler 1 kg patates 600 gr biftek 2 soğan 5 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Karabiber Kimyon Kırmızı pul biber Kekik Kızartmak için...

Yemek Kültürü / Yemek Tarifleri: Zeytinyağlı Sarma Tarifi

Yemek Kültürü / Yemek Tarifleri: Zeytinyağlı Sarma Tarifi: ZEYTİNYAĞLI KARIŞIK SARMA MALZEMELER 1 adet lahana. yarım dizi kuru patlıcan. yarım dizi kuru kırmızı biber. 5 adet büyük kuru so...

Yemek Kültürü / Yemek Tarifleri: Çay Saati Çatal Tarifi

Yemek Kültürü / Yemek Tarifleri: Çay Saati Çatal Tarifi: ÇATAL MALZEMELER: 4 yemek kaşığı tereyağı  1 çay bardağı sıvıyağ  2 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı mahlep  1 paket kabartma tozu  1 yem...

Yemek Kültürü / Yemek Tarifleri: Fırında Mantı Tarifi

Yemek Kültürü / Yemek Tarifleri: Fırında Mantı Tarifi: Fırında Mantı Tarifi İftarda sulu yemekler yerine büyük bir tepsi mantı da yapabilirsiniz. Bol sarımsaklı yoğurtla harika oluyor. MA...

Yemek Kültürü / Yemek Tarifleri: ŞAMBALİ TATLISI

Yemek Kültürü / Yemek Tarifleri: ŞAMBALİ TATLISI: MALZEMELER - 1 kilo irmik. - 1 bardak pekmez. - 2 bardak şeker. - 2 adet yumurta. - 2 su bardağı süt - 1 paket kabartma tozu. - yarım ...

Yemek Kültürü / Yemek Tarifleri: Sakızlı Fırın Sütlaç Tarifi

Yemek Kültürü / Yemek Tarifleri: Sakızlı Fırın Sütlaç Tarifi: Sakızlı Fırın Sütlaç Malzemeleri ½ su bardağı pirinç 1,5 su bardağı süt 5 su bardağı süt 2 yemek kaşığı pirinç unu 1 yemek kaşığı nişas...

12 Haziran 2023 Pazartesi

Maraş Tava Tarifi Nasıl Yapılır?


Maraş Tava Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gr kuzu eti
  • 1 kg patlıcan
  • 2 adet soğan
  • 6 adet sarımsak
  • 4 adet sivri biber