Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

İzleyiciler

Bu Blogda Ara

14 Haziran 2016 Salı

Mayasız Hamurla Yufka Tarifi

Mayasız Hamurla Yufka Tarifi
fırsatınız varsa mutkaka yapıp dondurucuda saklamınızı tavsiye ederim misafir için bayağı pratik ve güzel yemekler ortaya çıkarabilirsiniz,ben yufkalarımı biraz kalın yaptım yufkanın kalınlığı ve inceliği size kalmış şimdi tarife bir göz gezdirelim.

9 Haziran 2016 Perşembe

Dondurucu İçin Patatesli Gül Böreği Yapımı Tarifi'

Dondurucu İçin Patatesli Gül Böreği Yapımı Tarifi'nin Malzemeleri2 kilo haşlamalık patatesYarım çay bardağı sıvı yağ1 tatlı kaşığı acı biber salçası ( isteğe bağlı )Tuz, pulbiber

Sosu için :

2 su bardağı sütYarım su bardağı sıvı yağ

Buzluk için :

Buzdolabı poşeti pipetDondurucu İçin Patatesli Gül Böreği Yapımı Tarifi'nin Yapılışı

Pataesleri güzelce yıkadıktan sonra düdüklü tencere yada herhangi bir tencereye alıp yumuşayana kadar

3 Haziran 2016 Cuma

Türk Kahvesinin Faydaları

Türk kahvesi yıllardan beri kültürümüzün bir parçası olmuş bize mal olmuş aile içinde mutluluğunda bir simgesi olmuştur.

Kız isteme merasimlerinde içilen tuzlu kahveler gelenek haline gelmiş her damat adayının başına gelen bir durum olmuştur. O kahve dibini bulmadan kızdan evet alamazsınız.

Türk kahvesinin zararları hakkında çok makaleye rastladım ama nedense türk kahvesinin faydalarından pek söz edilmemiş. Bugün sizler için Türk kahvesinin faydalarını araştırdık ve şu şekilde sıraladık.

Türk kahvesinin zararları hakkında çok makaleye rastladım ama nedense türk kahvesinin faydalarından pek söz edilmemiş. Bugün sizler için Türk kahvesinin faydalarını araştırdık ve şu şekilde sıraladık.

2 Haziran 2016 Perşembe

Sütlaç Nasıl Yapılır? - Mutfak Sırları



Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android



Bu tarifimde kesinlikle süt, şeker ve pirinç haricinde bir şey yok. Uzun süre kaynayan süt pirincin ezilmesini ve şimdiye kadar yediğiniz en leziz sütlacı pişirmenizi sağlıyor. Yine uzun süre kaynadığı için neredeyse 2,5 litre civarlarına iniyor.

Bulabiliyorsanız çiğ köy sütü alıp deneyin. Çok daha lezzetli olacaktır.

7 Mayıs 2016 Cumartesi

Kitel Tarifi | Arda'nın Ramazan Mutfağı | 2.Bölüm (15.07.2015)



Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı*Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**



Kitel Malzemeleri

Hamuru için Malzemeler
1,5 su bardağı irmik

Lahmacun - Evde Lahmacun Tarifi

LahmacunLahmacun

Lahmacun
Lahmacun Malzemeleri ( 4 kişilik ) 
300 gr. dana kıyma, köftelik orta yağlı
1 adet rendelenmiş soğan
1 yemek kaşığı dolusu biber salçası
2 adet rende domates
1 avuç ince kıyılmış maydanoz
1 tutam pul biber
1 tatlı kaşığı tatlı toz kırmızı biber

Paskalya Çöreği Tarifi | Arda'nın Mutfağı | 1.Bölüm (27.03.2016)



Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı*Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**



Paskalya Çöreği Malzemeleri
1 paket kuru maya
½ su bardağı ılık su
1 su bardağı şeker
6 yemek kaşığı tereyağı – erimiş
½ su bardağı süt