Kırmızı şarap lekesi :
Halınızın üzerine kırmızı şarap döküldüyse telaşa kapılmayın. Soda içerisine dökeceğiniz karbonat, şarap lekesi için harikalar yaratıyor. Çok fazla yorulmanıza gerek yok. Öncelikle ilk nemini almak için kuru bir bezi lekenin üzerine bastırın. Daha sonra üzerine lekenin boyutu kadar karbonat eklediğiniz sodayı dökün 15-ila 25 dakika arası bekletin. Bu işlem lekenin asit ile kabarmasını sağlayacaktır.
En son nemli bir süngerle bölgeyi silmeniz yeterli olacaktır.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı
*Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet - Diyet Yemekleri - Besinler Vejetaryen Mutfağı Yemek Tarifleri | Ücretsiz, Kolay, Pratik, Lezzetli Yemek Tarifi.Salatalar, tatlılar, balıklar, çorbalar, pilavlar, zeytinyağlılar ve pasta tarifleri. *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Translate
İzleyiciler
Bu Blogda Ara
12 Ocak 2014 Pazar
Kırmızı şarap lekesi nasıl çıkar ?
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
Kırmızı şarap lekesi
9 Ocak 2014 Perşembe
Nedir Arkadaş ; Nedir? Neden? Nerede? Nasıl? Niçin? Hangi? : Sir ağda lekesi nasıl temizlenir?
Nedir Arkadaş ; Nedir? Neden? Nerede? Nasıl? Niçin? Hangi? : Sir ağda lekesi nasıl temizlenir?: Halıya dökülen sir ağda nasıl çıkarılır? *halıya sıcak rollon ağda döküldü napacağım ? -agda bezini lekeli olan kısma koyun ütüyle ...
Nedir,Neden,Nerede,Nasıl, Niçin,Hangi, Kim,kimdir,Neredesorularına cevap bulacağınız blog sitesi. ...
Nedir,Neden,Nerede,Nasıl, Niçin,Hangi, Kim,kimdir,Neredesorularına cevap bulacağınız blog sitesi. ...
4 Ocak 2014 Cumartesi
27 Kasım 2013 Çarşamba
25 Kasım 2013 Pazartesi
Puf Böreği ( hamur kızartma)
Malzemeler
1 adet yumurta
1 kase yoğurt
1 paket kabartma tozu
Yeteri kadar un
Tuz
Kızartmak İçin
Sıvıyağ
Yapılışı 1. Yumurta, tuz ve yoğurtu derin bir kabta karıştırın.
2. Üzerine kabartma tozu ve alabildiğince unu ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında hanur elde edene kadar yoğurun.
3. Hamuru oklava yardımıyla çok ince ve çok kalın olmayacak şekilde açın.
4. 5-6 cm uzunluğunda kare parçalara bölün.
5. Bir tavada kızdığınız yağın içinde kızartın.
6. Sıcak servis yapın.
1 adet yumurta
1 kase yoğurt
1 paket kabartma tozu
Yeteri kadar un
Tuz
Kızartmak İçin
Sıvıyağ
Yapılışı 1. Yumurta, tuz ve yoğurtu derin bir kabta karıştırın.
2. Üzerine kabartma tozu ve alabildiğince unu ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında hanur elde edene kadar yoğurun.
3. Hamuru oklava yardımıyla çok ince ve çok kalın olmayacak şekilde açın.
4. 5-6 cm uzunluğunda kare parçalara bölün.
5. Bir tavada kızdığınız yağın içinde kızartın.
6. Sıcak servis yapın.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
hamur kızartma,
puf böreği
18 Kasım 2013 Pazartesi
Mutfağınızı Düzenlemek İçin Pratik Öneriler
Mutfaktaki dolap yapısını iyi organize etmek, bu konuda kilit öneme sahiptir. Duvarda üst bölümleri etkili kullanın. Bu bölümlere erişmek zor olsa da nadir kullanılan büyük parçaları ortalıktan
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
Pratik Öneriler
31 Ekim 2013 Perşembe
Yapılışı kolay bir börek tarifi
500 gram ıspanak
3-4 adet haşlanmış patates
2 yumurta
yarım çay bardağı sıvıyap
üzerine rendelenmiş kaşar
beyaz peynir(aruzya göre)
galeta unu
3-4 adet haşlanmış patates
2 yumurta
yarım çay bardağı sıvıyap
üzerine rendelenmiş kaşar
beyaz peynir(aruzya göre)
galeta unu
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)