Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

Bu Blogda Ara

4 Ocak 2014 Cumartesi

Krep Tarifi


•    2 adet yumurta
•    1 buçuk su bardağı un
•    Yarım su bardağı süt veya su
•    1 çay kaşığı tuz

•    Margarin.
Yapılışı:
1.    Geniş bir kabın içine un, su ve sütü çırpın.(topaklanma kalmasın)
2.    Yumurtayı da ekleyip (kek hamurundan) biraz daha akıcı bir kıvamda hamur elde edin.
3.    Teflon tavanın içine 1 çay kaşığı kadar margarin koyup eritin.
4.    Yağ eridikten sonra tavaya 1 kepçe krep hamurundan dökün ve yayın.
5.    Her iki tarafını da çevirerek pişirin sıcak olarak servis yapın.


Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı