Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet - Diyet Yemekleri - Besinler Vejetaryen Mutfağı Yemek Tarifleri | Ücretsiz, Kolay, Pratik, Lezzetli Yemek Tarifi.Salatalar, tatlılar, balıklar, çorbalar, pilavlar, zeytinyağlılar ve pasta tarifleri. *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Translate
İzleyiciler
Bu Blogda Ara
10 Kasım 2021 Çarşamba
10 dakikada akşam yemeğinde nasıl ekmek yaparım! Mayasız ekmek! # 84
Yoğurma yok! Hazırlanmak için sadece 2 Dakikaya ihtiyacınız var | Kahvaltılık
26 Ekim 2021 Salı
Sebze Yemeklerini daha lezzetli yapmanız için püs noktaları
Sebze Yemeklerini Çok Daha Lezzetli Hazırlamanın Pek Bilinmeyen Püf Noktaları
öncelikle şu sıralamayı unutmuyoruz
1- tencerenin dibini kaplayacak kadar sıvı yağı kızdır
2- içerisine önce ezdiğin sarımsağı sonra brunoise doğradığın soğanı ilave et. kavur.
3- ardından iki yemek kaşığı salçayı ilave et ve kavur.
Simit kelimesi nereden geliyor?
Yüzyıllardır Sabahların Vazgeçilmezi Olan Simidin Tarihçesi
24 Ekim 2021 Pazar
BİR SU BARDAĞI SÜT İLE KOCA BİR TEPSİ EL AÇMASI BÖREK YAPTIM El açması b...
9 Ekim 2021 Cumartesi
Çikolata Neden Beyazlar? Beyazlamış Çikolata Zararlı Mıdır?
Çikolatada beyazlama ve bunun nedenleri, tüketici tarafından çikolata ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri. Çikolata ve çikolatalı ürünlerin üzerinde gözlemlenen, bazen buğulu bir şekilde görülen, bazen de dairesel şekilde çiçeklenme gibi görülen beyazlıklar, aslında çikolatayı çikolata yapan kakao yağı ile ilgilidir. Çikolata beyazlama sorunları ile ilgili detayları aşağıda okuyabilirsiniz.
Önce “Çikolata”nın Ne Olduğu Bilmeliyiz !
Çikolatanın bozulduğu nasıl anlaşılır?
Pasta yapmak için aldığınız çok miktarda çikolatayı uygun koşullarda saklamadığınızda çok çabuk bozulabilir. Peki, çikolatanın bozulduğu nasıl anlaşılır? Çikolata neden beyazlar? İşte çikolatanın bozulduğunu anlamanın yolları...
Çikolata, kakao yağı, kakao tozu, süt ve şeker kullanılarak üretilen bir gıdadır. Genel olarak sütlü, bitter ve beyaz olarak üç çeşit çikolata üretilir. Çikolatanın raf ömrü 1-2 yıl