Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

İzleyiciler

Bu Blogda Ara

11 Mart 2016 Cuma

Kıymalı Tart

55 dakika
 
6 Kişilik
 
Kıymalı Tart
Öğünlerinizin ana yemeği olmaya hazır, enfes lezzet.

Malzeme Listesi

  • 4 su bardağı un
  • 45 gr tereyağı
  • 1/2 su bardağı zeytinyağı

Peynirli Tart

Bol proteinli, sağlıklı mı sağlıklı lezzetli mi lezzetli... Saymadığımız bir şey kaldı mı?
60 dakika
 
6 Kişilik
 
Peynirli Tart

Malzeme Listesi

  • Tart hamuru için
  • 125 gram oda sıcaklığında

Evdeki Kötü Kokulardan Kurtulmak İçin

Balık Kokusu

Deniz ürünlerinden yayılan koku en kötüsüdür. İki hamlede üstesinden gelebilirsiniz.

Bayat Ekmekleri Değerlendirmenin En Kolay 10 Yolu

Bayat ekmekten galeta unu.
 
Bayat Ekmekleri Değerlendirmenin En Kolay 10 Yolu
Fırınlayarak ya da kurutarak, robottan geçirip galeta unu yapabilirsiniz.

Balık Sevenlerin Bilmesi Gereken 16 Pratik Bilgi

1. Ah o pişirirken çıkan koku;
 
Balık Sevenlerin Bilmesi Gereken 16 Pratik Bilgi
Facebook'ta Beğen:
Balık pişirirken hiç de hoş olmayan bir koku kaplar evi. Bunu önlemek için tavanın içine birkaç tane defne yaprağı atabilirsiniz. Böylece çıkan kötü koku bir

Çikolata Nasıl Eritilir?


Çikolata Nasıl Eritilir?
Çikolata eritmek kolay ama alengirli bir süreç. Eğer dikkatli olmazsanız çikolata yanabilir, sıvı ve katı kısımları ayrılabilir veya yağlı hale gelebilir. Çikolatayı eritmek için en iyi yöntemler benmari usulü eritmek ya da mikrodalgada eritmek.
Çikolatayı doğrayın

Peyniri Uzun Süre Saklamanın Yolları Nelerdir?


Peynir Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
 
Peyniri Uzun Süre Saklamanın Yolları Nelerdir?
Peyniri dolapta uzun süre saklayabilmek için, alırken dikkatli olmak gerekiyor.

Peynir alırken öncelikle son tüketim tarihine dikkat etmelisiniz. Eğer alacağınız peynirin son tüketim tarihi yaklaştıysa onu tercih etmeyin. Çünkü son tüketim tarihi yaklaşmış ürünleri uzun süre saklayamazsınız. Diğer bir dikkat konusu da ambalajıdır.