Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet - Diyet Yemekleri - Besinler Vejetaryen Mutfağı Yemek Tarifleri | Ücretsiz, Kolay, Pratik, Lezzetli Yemek Tarifi.Salatalar, tatlılar, balıklar, çorbalar, pilavlar, zeytinyağlılar ve pasta tarifleri. *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Translate
İzleyiciler
Bu Blogda Ara
11 Mart 2016 Cuma
Bayat Ekmekleri Değerlendirmenin En Kolay 10 Yolu
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
Bayat Ekmekleri
Çikolata Nasıl Eritilir?
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
Çikolata eritmek,
Çikolata Nasıl Eritilir
Peyniri Uzun Süre Saklamanın Yolları Nelerdir?
Peynir Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
Peyniri dolapta uzun süre saklayabilmek için, alırken dikkatli olmak gerekiyor.
Peynir alırken öncelikle son tüketim tarihine dikkat etmelisiniz. Eğer alacağınız peynirin son tüketim tarihi yaklaştıysa onu tercih etmeyin. Çünkü son tüketim tarihi yaklaşmış ürünleri uzun süre saklayamazsınız. Diğer bir dikkat konusu da ambalajıdır.
Pişirme İçin Basit ve Yararlı Tüyolar
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
pratik bilgiler
Artan Hamur İşlerinizi Değerlendirin
Hamur İşlerinin Oda Sıcaklığında Bekleme Süreleri;
Facebook'ta Beğen:
Hamur işlerinin oda sıcaklığında bekleme süreleri iç malzemelerine göre değişmektedir.
Peynir, kıyma, ıspanak gibi iç malzemesi kullanılmayan hamur işlerini oda sıcaklığında 5 güne kadar saklayabilirsiniz.
Yani iç malzemesi patatesliyse eğer 5 gün oda sıcaklığında bekleyebilir.
Peynir, kıyma, ıspanak gibi iç malzemesi kullanılmayan hamur işlerini oda sıcaklığında 5 güne kadar saklayabilirsiniz.
Yani iç malzemesi patatesliyse eğer 5 gün oda sıcaklığında bekleyebilir.
Hamur İşleri Dondurucuda Saklanabilir mi?
Her türlü hamur işini pişirdikten sonra dondurucuda saklayabilirsiniz. Kullanmadan 1 gece önce buzdolabına alıp, ikramdan 1 saat önce oda sıcaklığına çıkarmanız yeterli olacaktır.
İç Malzemesine Göre Nasıl Saklayacağız?
İç malzemesinde özellikle kıyma olan hamur işlerinizi, en fazla bir gece oda sıcaklığında beklettikten sonra buzdolabına kaldırmalısınız. Tekrar yeneceği zaman fırında ısıtarak tüketebilirsiniz.
Pişirmeden Saklanabilir mi?
Böreklerinizi hazırlayıp pişirmeden de saklamanız mümkün. Ama üst üste gelmeyecek şekilde veya aralarına yağlı kağıt gibi bir ayraç koyarak saklamanız gerekiyor.
Püf Noktası
Poğaça hamuru arttıysa buzdolabında 1 gece bekletilip ertesi gün kullanılabilir. Ama en doğrusu pişirdikten sonra saklamaktır. Hatta pişmiş poğaçalarınızı aynı gün tüketmeyecekseniz eğer, buzdolabı poşetlerinde dondurabilirsiniz.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
Artan Hamur İşleri
Hem kolay, hem bir kahve dükkanının tezgahından çıkmış gibi şık
Bu pişirme gerektirmeyen kek zengin bitter çikolata içeriğiyle, bal, tereyağı ve krema ilavesiyle (sağlıklı bir tarif vereceğiz demedik) adeta bağımlılık yapıyor. Bisküviyi, yabanmersinini ve antepfıstıklarını karıştırıp bir kek kalıbına sıkıştırın. Hem kolay, hem bir kahve dükkanının tezgahından çıkmış gibi şık.
Malzeme Listesi (12 Kişilik)
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)