Glutensiz Kek Tarifi İçin Malzemeler
- 3adetyumurta
- 1su bardağıtoz şeker
- 1çay bardağısüt
- 1çay bardağısıvı yağ
- 2yemek kaşığıkakao
- 2su bardağıglutensiz un
- 1paketvanilin
- 1paketkabartma tozu
Glutensiz Kek Tarifi Nasıl Yapılır?
Yumurta ve şekeri derin bir kapta 5 dakika çırpın.
Kuru malzemeleri de ekleyip spatula yardımıyla karıştırın. Karışımı yağlanmış baton kalıba dökün. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında 40 dakika kontrollü pişirin.
Glutensiz kek tarifiniz hazır. Dilimleyerek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Glutensiz yiyecekler
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı