İçindekiler
Çok amaçlı un 240g (2 bardak)
Su 480ml (2 bardak)
Şeker 5g (1 çay kaşığı)
Tuz 5g (1 çay kaşığı)
Yemeklik yağ 1 yemek kaşığı
İPUÇLARI
- Daha büyük kabarcıklar oluşturmaya hazırlanmak için tavayı orta-düşük sıcaklıkta, orta ila yakın sıcaklıkta ısıtın. Daha büyük kabarcıklar elde etmeye hazır olduğunuzda ısıyı orta dereceye yükseltin.
- Piştikten sonra gözlemenin üzerini bir bezle örtün. Bütün bunlar bittiğinde, gözlemenin içi de nefis bir şekilde yumuşak olacak.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet - Diyet Yemekleri - Besinler Vejetaryen Mutfağı Yemek Tarifleri | Ücretsiz, Kolay, Pratik, Lezzetli Yemek Tarifi.Salatalar, tatlılar, balıklar, çorbalar, pilavlar, zeytinyağlılar ve pasta tarifleri. *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Translate
İzleyiciler
Bu Blogda Ara
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı