Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

Bu Blogda Ara

7 Mayıs 2016 Cumartesi

Zeytinyağlı Bakla Tarifi | Arda'nın Mutfağı | 2.Bölüm (26.03.2016)



Güzel Sözler - Özlü Sözler - Anlamlı Sözler - Deneme Yazıları Makale



Zeytinyağlı Bakla Malzemeleri
500 gr. taze bakla
1 adet soğan – yemeklik doğranmış


½ su bardağı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı toz şeker
1 yemek kaşığı un
½ su bardağı su

Üzeri için Malzemeler
Dereotu
Baklaların kenarlarını ayıklayıp unlu suya basın.

Bir tencerede zeytinyağında soğanları kavurun. Ardından baklaları ekleyin, tuz, karabiber, şeker ve un serpip suyunu ilave edin ve orta ateşte 20 dakika pişirin.

Ocaktan alıp soğumaya bırakın, servis etmeden önce üzerine bol dereotu serpin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı