Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

Bu Blogda Ara

5 Nisan 2017 Çarşamba

Zeytinyağlı Bakla - Zeytinyağlı Bakla Tarifi

Zeytinyağlı BaklaZeytinyağlı Bakla Malzemeleri
500 gr. taze bakla
1 adet soğan – yemeklik doğranmış
½ su bardağı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı toz şeker
1 yemek kaşığı un
½ su bardağı su
 
Üzeri için Malzemeler
Dereotu
































Baklaların kenarlarını ayıklayıp unlu suya basın.
Bir tencerede zeytinyağında soğanları kavurun. Ardından baklaları ekleyin, tuz, karabiber, şeker ve un serpip suyunu ilave edin ve orta ateşte 20 dakika pişirin.
Ocaktan alıp soğumaya bırakın, servis etmeden önce üzerine bol dereotu serpin.

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler*Zeytinyağlı Bakla - Zeytinyağlı Bakla Tarifi*