Fırında Karnabahar Kızartması Tarifi Nasıl Yapılır?
Fırında karnabahar kızartması için karnabaharın yapraklarını ayırın, temizleyin ve çiçeklerine ayırın.
Tencereye su koyun ve kaynatın. Kaynattığınız suda karnabahar çiçeklerini hafifçe haşlayın. Fırına vereceğiniz için tamamen
haşlanmamasına özen gösterin.
Diğer tüm malzemeleri bir kaseye alın ve birleşinceye dek bir çırpıcıyla karıştırın.
Karnabaharları hazırladığınız karışma batırın.
Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin.
Önceden ısıtmış olduğunuz 200 derece fırında alt-üst ayarı açık şekilde 30 dakika, sadece üst ayarı açık şekilde 15 dakika daha pişirin. Sadece turbo-fanlı ayar kullanacaksınız toplamda 35 dakika yeterli olacaktır.
Fırından çıkardıktan sonra sıcak servis edin.
Afiyet olsun!
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı
*Evinizle ilgili Pratik Bilgiler*Fırında Karnabahar Kızartması Tarifi Nasıl Yapılır*
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı