Ev Yapımı Galeta Unu Tarifi Nasıl Yapılır?
Bayat ekmeklerinizi minik küpler halinde doğrayın.
Pişirme kağıdı serili fırın tepsisinin üzerine aralarında boşluklar kalacak şekilde yerleştirin.
150 derecelik fırında üzerleri hafif kızarana kadar yavaş yavaş pişirin.
Çıkarıp oda sıcaklığında soğumaya bırakın. Ardından mutfak robotundan geçirin.
İyice incelttikten sonra elekten geçirin. Kavanozların içinde ya da kilitli buzdolabı poşetinin içinde oda sıcaklığında muhafaza ederek tüketebilirsiniz.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı
*Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı