HAVUÇLU CEVİZLİ TARÇINLI KEK
MALZEMELER 3 YUMURTA (BÜYÜK) 1 SU BARDAĞI ŞEKER YARIM SU BARDAĞI SIVIYAĞ 2 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT (SİLME OLSUN) 2 SU BARDAĞI UN 1 ÇAY KAŞIĞI TARÇIN 1 PK VANİLYA 1 PK KABARTMA TOZU 1 SU BARDAĞI KIRILMIŞ CEVİZ 1 SU BARDAĞI RENDELENMİŞ HAVUÇ (3 TANE ORTA BOY) FIRIN DERECESİ EĞER KEK KALIBINDA PİŞİCEKSE 160° 40 DK NORMAL TEPSİDE PİŞİCEKSE 180° 25 30 DK . KULLANDIĞIM SU BARDAĞI 200 ML
MALZEMELER 3 YUMURTA (BÜYÜK) 1 SU BARDAĞI ŞEKER YARIM SU BARDAĞI SIVIYAĞ 2 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT (SİLME OLSUN) 2 SU BARDAĞI UN 1 ÇAY KAŞIĞI TARÇIN 1 PK VANİLYA 1 PK KABARTMA TOZU 1 SU BARDAĞI KIRILMIŞ CEVİZ 1 SU BARDAĞI RENDELENMİŞ HAVUÇ (3 TANE ORTA BOY) FIRIN DERECESİ EĞER KEK KALIBINDA PİŞİCEKSE 160° 40 DK NORMAL TEPSİDE PİŞİCEKSE 180° 25 30 DK . KULLANDIĞIM SU BARDAĞI 200 ML
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı