KREP TARİFİ
MALZEMELER
3 yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı un
Yarım çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı sıvı yağ
TARİFİ
Derin bir kasede yumurtalar çırpılır. Tuz, süt ve un ilave edilir. El blenderi ile pütürsüz olana kadar çırpılır. Tava yağlanır malzemeden 1 kepçe kızan tavaya dökülür. Orta ateşte kızarana kadar beklenir. Diğer tarafıda kızarınca servis tabağına alınır. Malzeme bitene kadar işleme devam edilir. Krem peynir, reçel çeşitleri ve fındık kreması sürülerek servis yapılır.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı*Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı